DKK 350,00

Rett-familie weekendkursus 2017

01.09.2017 kl. 12:00 Odder Parkhotel, Odder
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 350,00

Kom med til rettforeningens årlige weekend kursus for rett-familier på Odder Parkhotel.

FREDAG

Efter middagen vil der være officiel velkomst, og i den forbindelse foredrag af kiropraktor Eli Meldgaard Jensen. Derefter vil der være erfaringsudveksling og netværk.

LØRDAG

Rett Centret er på programmet hele formiddagen. De starter programmet på sædvanligvis med, at fortælle om det sidste nye på rett-området. Efterfølgende er der planlagt 3 x ½ timers oplæg med forskellige emner. Sideløbende har fysioterapeuterne fra Rett Centret arrangeret "åben hus", hvor Rett-pigerne får mulighed for at røre sig lidt. Derudover vil der være "drop-in" hos Anne Marie og Karina.

Kiropraktor Eli Meldgaard Jensen vil afholde 10x45 minutters individuelle undersøgelser og evt. behandlinger for rett-piger hele lørdagen. Man kan tilmelde rett-pigen når man køber billetten, det koster ikke noget - der vil blive trukket lod om pladserne den 31.07.17.

Der vil være aktiviteter både for de større og mindre søskende, blandt andet får vi besøg af klovnen Nelly.Husk at tilmelde søskende til aktiviteter så vi ved hvor mange der deltager og deres alder, på den måde kan vi tilpasse aktiviteterne.

Efter frokost er der det traditionelle Rett-løb. Igen i år har vi besluttet, at der skal være 2 ruter: en rute på ca. 1 km og en rute på ca. 3 km. Husk at angive jeres estimerede tidsforbrug i forbindelse med tilmeldingen.

Om eftermiddagen har vi traditionen tro lejet Vandhalla i 2 timer, hvor Rett-pigerne og deres familier kan tage i svømmehallen under meget handicapvenlige forhold. Læs mere på deres hjemmeside www.vandhalla.dk.

Dagen sluttes af med fællesspisning og efterfølgende diskotek for alle.

SØNDAG

Søndag er der mini-rehabmesse med udstilling af hjælpemidler fra forskellige leverandører.

Søndag vil der også være lidt underholdning for søskende.

Vi afslutter dagen med, at der bliver udleveret frokost-poser som vi kan tage med hjem.